fbpx

Anders verder: een wereld na corona

De lockdown is zo goed als voorbij maar niemand kan op dit moment inschatten hoe groot de impact van het coronavirus uiteindelijk zal zijn op de economie, op onze manier van werken, op tal van sectoren, op onze sociale contacten en op de transformatie van de maatschappij.

Toch staat voor ons vast en zullen wellicht weinigen betwisten

  • dat het in de eerste plaats de creatieve ondernemers en hun teams zullen zijn die de bedrijven en dus ook de economie en de maatschappij weer op het juiste spoor zullen krijgen.
  • dat elk bedrijf nood zal hebben aan talent en leiderschap met visie en aan mensen die vooral door samenwerking in staat zullen zijn teams boven zichzelf te laten uitstijgen.

Embark staat als vanouds klaar om u te helpen om uw ondernemerschap, visie en leiderschap in de verf te zetten en om u in contact te brengen met het talent dat uw onderneming voorsprong kan geven.

Het nieuwe platform voor impactjournalistiek re-story, dat werd opgericht door Geert Degrande en Mischa Verheijden en dat met verhalen van denkers en doeners nieuwe wegen wil openen in onderwijs, economie en samenleving, deed me ook het boek "Anders verder" ontdekken.

Daarin hebben 24 schrijvers uit Nederland en Vlaanderen tijdens de coronacrisis een bijdrage geschreven over "de wereld na corona". In die bijdragen zitten eye-openers en meningen die ongetwijfeld ook u kunnen inspireren of aanzetten tot een verrijkend debat.

Mario Tondat

Comments are closed.