Assessment

With talent you'll win the competion battle.

EMBARK uses state-off-the art Assessment tools.

Effective methods for identifying potential play a vital part in all good talent management processes. Whether you want to discover the untapped talent in your workforce, plan initiatives to accelerate the development of your people or explore potential when selecting candidates, we can come up with a solution for our clients.

Our potential assessment exercises are efficient and easy to complete, combining accurate results with clear reporting.


METHODE - STAPPENPLAN

01.

De briefing dient om kennis te maken met u en uw bedrijf. Tijdens dit gesprek komt zowel het verwachte profiel (in termen van bekwaamheden, attitudes en potentieel) als de organisatie, de waarden en de cultuur van uw bedrijf aan bod.

02.

Onze ervaring met sales-, marketing- en managementfuncties zorgt ervoor dat onze functiebeschrijvingen steeds uniek en relevant zijn.
Onze advertenties worden niet enkel op onze site en onze LinkedIn-pagina gepubliceerd, maar ook op een uitgebreid netwerk van algemene of gespecialiseerde partners. We zijn ook voortdurend op zoek naar talenten, die niet actief op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

03.

Kandidaten hebben niet alleen een cv, maar ook een eigen attitude, motivatie, persoonlijkheid en levenservaring. Diepgaande gesprekken en gespecialiseerde assessments leveren een realistisch beeld op van de competenties en de persoonlijkheid van de kandidaten die u ontmoet.

04.

Embark helpt u een definitieve keuze te maken voor een werknemer, maar begeleidt u ook bij de taken die bij de aanwerving horen zoals de bepaling van het loonpakket of een plan opstellen voor verdere opleidingen.