Recruitment

Specialised in Human Resources Consultancy

SPECIALE EENHEDEN MAKEN HET VERSCHIL EN

Net zoals het leger en de politie een beroep doen op goed getrainde speciale eenheden om bijzonder complexe situaties op te lossen, heeft ook uw organisatie steeds vaker “speciale eenheden” nodig om het verschil te maken. Om die te vinden kan Embark bogen op een diepgaande kennis van verschillende sectoren en op een door de jaren heen opgebouwd breed nationaal en internationaal netwerk. Van iedereen in dat netwerk kennen wij de inspanningen die ze rond hun persoonlijke ontwikkeling hebben geleverd zodat we perfect weten in welke “speciale eenheden” u ze in uw organisatie kunt inzetten om de moeilijkste opdrachten tot een goed einde te brengen en te helpen meeschrijven aan uw succesverhaal.

 


Working together in a partnership

Embark is een erkende HR-adviesorganisatie en lid van een Europese HR consultancy netwerk. Wij verbinden ons ertoe rekruteringsopdrachten met zorg uit te voeren.


BOUWEN AAN LEIDERSCHAPSTEAMS EN EXECUTIVES IN VERSCHILLENDE SECTOREN
DHR. MARIO TONDAT

We genieten ervan om onze klanten goed te leren kennen, en de kenmerken van onze kandidaten. Ditlaat ons toe om de cultuur en waarden van de organisatie, evenals de vaardigheden die nodig zijn voor de job, te matchen met die van onze kandidaten. Embark is één aanspreekpunt voor diverse management jobs in diverse sectoren…