fbpx

Expertise

DE JUISTE KANDIDAAT KOMT UW KANT OP

EMBARK – HR CONSULTANCY & RECRUITMENT SERVICES

Embark is gespecialiseerd in executive search maar ook in strategisch advies rond menselijk kapitaal. We beschikken over een team van meertalige rekruteringsspecialisten die gepokt en gemazeld zijn in de HR-wereld. Daardoor zijn we in staat om voor alle sectoren de geschikte kandidaten te vinden. Niet alleen voor algemene managementfuncties, maar ook voor topfuncties in sales en marketing, productie, logistiek, finance en HR. Onze  aanpak is gestoeld op een diepgaande kennis van de noden van de arbeidsmarkt en op sterk ontwikkelde persoonlijke relaties met de kandidaten.   


STERKE KLANTENRELATIES

Embark zet al sinds jaar en dag fors in op een heel sterke band met zijn klanten. Om hen aan de talenten te helpen die ze nodig hebben en die naadloos in hun cultuur passen, vinden wij het onze plicht om als het ware familie van hen te zijn. Hun DNA zit na al die jaren ook in ons bloed. We gaan er dan ook prat op dat onze klanten erg loyaal zijn en ons jaar in jaar uit hun belangrijke zoekopdrachten toevertrouwen.  Zoals in hechte families gebeurt, raadplegen ze ons trouwens ook regelmatig om van gedachten te wisselen over  thema’s zoals kennistransfers, loonbeleid en managementaudits.


GROTE BETROKKENHEID VAN ONZE CONSULTANTS

Omdat onze klanten enkel de allerbeste kandidaten verdienen, past Embark rigoureus de assessmentregels toe. Maar dat betekent allerminst dat we kandidaten respectloos zouden behandelen. Wel integendeel, want zoals we sterk inzetten op een persoonlijke relatie met onze klanten, hechten we ook heel veel belang aan een vertrouwelijke band met de kandidaten. Misschien passen ze niet helemaal in het stramien dat een bepaalde klant zoekt, maar zijn ze wel perfect geschikt om ten volle te beantwoorden aan de verwachtingen van een andere klant.  Door die grote betrokkenheid  kunnen onze consultants ook de klanten in alle stadia van het proces perfect op de hoogte houden.


JOBINFORMATIE

Voor meer informatie over  onze mogelijkheden om specifieke rollen of functies in te vullen, kunt u kijken onder het item  “Jobs”. Vertrouwelijke zoekopdrachten vindt u daar uiteraard niet terug.


KANTOREN

Embark is erkend door het ministerie van arbeid en tewerkstelling, heeft kantoren in Gent en Brussel en is actief in heel Europa. Voor internationale rekruteringsopdrachten werken we samen met gespecialiseerde rekruteringsfirma’s die op dezelfde golflengte zitten als wij en die actief zijn in Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Ierland en de Scandinavische landen.

EEN KLANTENLIJST DIE BOEKDELEN SPREEKT

Onze klantenlijst spreekt boekdelen en moet niet onderdoen voor die van grotere rekruteringsbureaus, wel integendeel. Dat we erin geslaagd zijn om uit te groeien tot “trusted partner” van heel wat grotere organisaties, is enerzijds te danken aan onze professionele benadering en methodologie, en anderzijds aan het feit dat we de noden van klanten perfect begrijpen omdat we constant de vinger aan de pols houden van het nieuwe werken.  Processen zijn belangrijk in onze aanpak, maar ze staan flexibiliteit en een persoonlijke aanpak niet in de weg.  In het belang van onze klanten en van de kandidaten voeren wij ook discretie en vertrouwelijkheid vanzelfsprekend hoog in het vaandel.

OBJECTIVITEIT EN ONAFHANKELIJKHEID

Embark helpt al jarenlang grote en kleine organisaties aan de juiste vrouwen en mannen op de juiste plaatsen. In alle stadia van het proces – van het opsporen van talent tot het opmaken van de shortlist – werken we met psychometrische vragenlijsten en competentiematrixen om in alle objectiviteit en onafhankelijkheid de beste kandidaten naar voor te schuiven voor uw organisatie. In onze adviezen en rapporten zijn we bovendien recht door zee. We geven ondubbelzinnig onze visie, maar wel steeds als “familielid” van onze klanten.