fbpx

Rekrutering

GESPECIALISEERD IN HUMAN RESOURCES CONSULTANCY

SPECIALE EENHEDEN MAKEN HET VERSCHIL

Net zoals het leger en de politie een beroep doen op goed getrainde speciale eenheden om bijzonder complexe situaties op te lossen, heeft ook uw organisatie steeds vaker “speciale eenheden” nodig om het verschil te maken. Om die te vinden kan Embark bogen op een diepgaande kennis van verschillende sectoren en op een door de jaren heen opgebouwd breed nationaal en internationaal netwerk. Embark weet wie in welke ‘speciale eenheid’ in te zetten om zo uitdagende opdrachten tot een goed einde te brengen en te helpen meeschrijven aan uw succesverhaal.

 


SAMENWERKEN IN PARTNERSHIP

Embark is een erkende HR-adviesorganisatie en maakt deel uit van een internationaal HR consultancy netwerk. Wij geloven  in de kracht van internationale netwerken omdat diversiteit en de kennis van en informatie over andere culturen alleen maar heilzaam kunnen zijn voor uw organisatie. We verbinden ons ertoe rekruteringsopdrachten met zorg succesvol uit te voeren.


LEIDERSCHAPSTEAMS EN EXECUTIVES IN VERSCHILLENDE SECTOREN
MARIO TONDAT

In de wereld van het internet der dingen, willen wij blijven benadrukken dat organisaties in de eerste plaats om mensen draaien, ongeacht de sector waarin ze actief zijn. Daarom bouwen wij zowel met onze klanten als met kandidaten een persoonlijke band op. Op die manier krijgen we inzicht in de cultuur en waarden van de organisatie en in de vaardigheden die nodig zijn voor de job. Naar dezelfde persoonlijke band streven wij ook met de kandidaten. Op die manier slagen wij erin om, zoals het spreekwoord zegt “voor elk potje het juiste dekseltje te vinden.”  Embark is één aanspreekpunt voor diverse managementjobs in diverse sectoren in binnen- en buitenland.